52. TEDEN SLOVENSKE DRAME

Letošnji festival bo potekal od 27. marca do 8. aprila. Vstopnice bodo v redni prodaji od 5. marca 2022.

52. TEDEN SLOVENSKE DRAME

Znan je spored 52. Tedna slovenske drame. Med 27. marcem in 8. aprilom se bo v tekmovalnem in spremljevalnem programu zvrstilo 15 predstav, v dodatnem programu pa 10 dogodkov, med njimi dva koncerta in predstava, namenjena mlajšemu občinstvu. 

Programske zloženke ste abonenti Prešernovega gledališča že prejeli po pošti, vsem drugim pa so na voljo pri blagajni Prešernovega gledališča. 

Vstopnice za predstave 52. Tedna slovenske drame bodo pri blagajni gledališča v redni prodaji od 5. marca 2022 (blagajna bo na ta dan izjemoma odprta do 12.00 ure). Cena vstopnice je 10 evrov, za abonente Prešernovega gledališča 5 evrov. Cena vstopnice za posamezni koncert je 10 evrov. Rezervacija vstopnic ni mogoča. Dogodki v dodatnem programu so brezplačni, z izjemo obeh koncertov, vstop je mogoč do zasedbe prostih mest. 

Za dogodke v Ljubljani in Mariboru bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz. Obvezna je rezervacija sedeža na avtobusu ob nakupu vstopnice vsaj dan pred dogodkom pri blagajni Prešernovega gledališča .

Vabljeni k ogledu tekmovalnega, spremljevalnega in dodatnega programa ter sporeda na povezavi www.tsd.si