HARUN IN MORJE ZGODB

Vabljeni na zadnjo ponovitev v sezoni, v petek, 10. maja ob 20h v Prešernovo gledališče. Vstopnice so že v prodaji.

Salman Rushdie: HARUN IN MORJE ZGODB - zadnja ponovitev v sezoni

Fantazijska pripoved

Primerno tudi za mlade od 3. triade dalje

Režiserka: Ivana Djilas
Igrajo: Borut Veselko, Živa Selan, Vesna Pernarčič, Darja Reichman, Blaž Setnikar, Aljoša Ternovšek, Željko Božič k.g., Dominik Vodopivec k.g.

Zgodba se začne v mestu, tako žalostnem, da je pozabilo svoje ime. Oče mladega Haruna je Rašid, slavni pripovedovalec zgodb. Ko ju Harunova mati zapusti, oče izgubi dar pripovedovanja in sin se odpravi iskat navdih zanj vse do morja zgodb …

"Gledalec, pa naj bo zelo mlad ali že v letih, ki bi si želel v gledališču doživeti pisan, zabaven, napet, kostumografsko razkošen (kostumi so kreacija Jelene Proković), in režijsko domiseln dogodek ga ne sme zamuditi. Ob tem so seveda bistvene izvrstne igralske kreacije Žive Selan, Aljoše Ternovška, Blaža Setnikarja, Vesne Pernarčič, tudi Darje Reichman in Boruta Veselka."
Tadeja Krečič, Radio Slovenija


Na sporedu: 10, maja ob 20.00
Predstava traja 125 minut in ima en odmor.
---
Za rezervacije vstopnic se obrnite na blagajno Prešernovega gledališča (telefon: 04/20 10 200, e-pošta: blagajna@pgk.si). Blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 12.00, ob sredah še od 16.00 do 18.00, v času Sobotnih matinej pa tudi ob sobotah od 9.00 do 10.30 in uro pred začetkom predstav.