Obvestilo - koronavirus

V Prešernovem gledališču Kranj odpovedujemo vse predstave na velikem odru Prešernovega gledališča do nadaljnega. Spored na našem malem odru v Stolpu Škrlovec do nadaljnjega ostaja nespremenjen.

Obvestilo - koronavirus

V skladu z Odredbo o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih ministra za zdravje, ki prepoveduje prireditve v javnih prostorih zaprtega tipa, kjer se zbere več kot 100 ljudi (navodilo z dne 9. marca), v Prešernovem gledališču Kranj odpovedujemo vse predstave na velikem odru Prešernovega gledališča do nadaljnega.

Spored na našem malem odru v Stolpu Škrlovec do nadaljnjega ostaja nespremenjen.

V Prešernovem gledališču bomo še naprej spremljali uredbe in informacije pristojnih institucij ter dosledno izvajali predlagane ukrepe proti širitvi koronavirusa.

Prav tako izvajamo vse preventivne ukrepe za preprečevanje okužbe (redno prezračevanje dvorane in drugih prostorov, redno razkuževanje površin, ki se jih pogosto dotikamo, oprema sanitarij z mili in razkužili ipd.)

Po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje odsvetujemo obisk gledaliških predstav vsem, ki kažejo znake obolenj, starejšim osebam in kroničnim bolnikom.

Če se zaradi teh razlogov predstav ne morete udeležiti, vas prosimo, da nam to sporočite na blagajno gledališča (blagajna@pgk.si oz. +386 (0)4 20 10 200), najkasneje na dan predstave do 12.00.