PREDSTAVA VEČJA OD VSEH JUNIJA SPET NA SPOREDU

Pika se vrača. Tokrat na veliki oder našega gledališča!

Dragi obiskovalci gledališča, cenjeni abonenti!

Z veseljem vam sporočamo, da bomo junija lahko ponovno igrali monodramo Večja od vseh avtorja Roka Vilčnika, ki je zaradi epidemije za nekatere abonente nismo uspeli odigrati marca in aprila. Glede na trenutno veljavne ukrepe za preprečevanje okužbe s koronavirusom predstave ne moremo igrati v Stolpu Škrlovec, zato jo bomo izvedli v dvorani našega gledališča ob upoštevanju vseh priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (potrebna razdalja med gledalci, največje dovoljeno število gledalcev v dvorani).
Predstava bo na sporedu:

- četrtek, 4. junij, ob 20.00,
- petek, 5. junij, ob 20.00,
- sobota, 6. junij, ob 20.00,
- sreda, 10. junij, ob 20.00,
- četrtek, 11. junij, ob 20.00,
- petek, 12. junij, ob 20.00,
- sobota, 13. junij, ob 20.00,
- sreda, 17. junij, ob 20.00.


Prosimo vas, da nam sporočite, ali si boste predstavo ogledali sami ali v paru, da bomo lahko ustrezno pripravili dvorano in vstopnice, ki jih boste morali ob prihodu v gledališče prevzeti pri blagajni. Tokrat spletna prodaja vstopnic zaradi protokola sedežev žal ni možna. Prosimo obrnite se na blagajno gledališča.

Blagajna bo odprta od 1. junija dalje, vsak delavnik od 10.00 do 12.00, ob sredah tudi od 17.00 do 19.00, telefon 04/20 10 200. Ker bo telefon blagajne verjetno zelo zaseden, vam priporočamo, da svoje želje sporočite na e-poštni naslov blagajna@pgk.si in pripišete svojo telefonsko številko, da vas bo naša blagajničarka v primeru nejasnosti lahko poklicala.


Vsem abonentom, ki si predstave ne boste mogli ogledati v junijskem roku, bomo seveda omogočili njen ogled v naslednji sezoni.
Veselimo se vašega obiska in se vam obenem opravičujemo za vse spremembe, ki smo jih morali narediti zaradi situacije v zvezi z epidemijo.

Se vidimo v gledališču!