Prešerno s prešernovci

Prešerno s prešernovci - vabljeni na druženje v soboto, 8. septembra, od 17. ure dalje na Češnjevem vrtu Layerjeve hiše in Stolpa Škrlovec.

Prešerno s prešernovci


v soboto, 8. septembra, od 17. ure dalje
na Češnjevem vrtu Layerjeve hiše in Stolpa Škrlovec.

 

V prešernem popoldnevu se boste odlično zabavali. Z vami bo prešerna igralska ekipa pa vodstvo Prešernovega in drugi prešernovci. Predstavili vam bomo uspehe pretekle sezone in vas seznanili s podrobnostmi v repertoarju prihodnje. Drug za drugim bomo sedli na vroči stol, kjer nas bo vedno iskreno radovedna Patricija Maličev spraševala, kar se ji bo zahotelo, ter vam ekskluzivno odkrila tudi kakšno podrobnost iz zaodrja. Seveda bomo zelo veseli vaših vprašanj, predlogov in mnenj.

Zakaj ne bi pograbili te priložnosti? Vsi navzoči vam bomo na voljo za izjave in krajše intervjuje, fotografi pa boste v prijetnem, jesensko obarvanem okolju Češnjevega vrta lahko posneli odlične fotografije. Prireditev bo odprta za vse, tudi za naključne mimoidoče, povabilu nanjo pa so se že odzvali številni slovenski zvezdniki.

Kako tudi ne, saj bo za prešerno vzdušje ves čas skrbela navihana skupina Los hermanos muy simpaticos, ki ste jo nekateri spoznali že na sklepni prireditvi letošnjega Tedna slovenske drame, sestavljajo pa jo znani glasbeniki. Za lačne bomo prvič spekli okusne, čisto posebne, prav za to priložnost »ustvarjene« Prešernove palačinke, za žejna grla pa premierno zmešali Prešernov koktajl. Namig: oboje bo povezano s Prešernom in njegovimi časi ...

Na prireditvi bodo imeli obiskovalci priložnost za vpisovanje abonmajev, vseh presenečenj, ki jih za vas pripravljamo, pa vam seveda ne bomo razkrili, ker ... kakšno pa bi bilo življenje brez njih? In kakšno bi bilo Prešernovo gledališče Kranj brez presenečenj?

Pridite in se v prijetnem sobotnem popoldnevu imejte PREŠERNO z nami! Lepo vreme smo pri višjih silah že naročili, vam pa bomo hvaležni za vsako medijsko napoved dogodka in – seveda – za vaš obisk, ki se ga zelo veselimo!