VABILO NA SPLETNO IZOBRAŽEVANJE

Brezplačno spletno izobraževanje o gledališču na spletu, ki ga bosta vodili dramska avtorica in gledališka režiserka Beatriz Cabur ter dramska avtorica, dramaturginja in prevajalka Ulrike Syha. Pohitite s prijavo!

SPLETNO IZOBRAŽEVANJE O GLEDALIŠČU NA SPLETU

Prešernovo gledališče Kranj kot organizator 51. Tedna slovenske drame je objavilo poziv k oddaji kratkih dramskih besedil, namenjenih za uprizoritev preko spleta pod naslovom Dramski izZOOM (več informacij na spletni strani www.tsd.si).  V sklopu projekta organiziramo v četrtek, 1. aprila 2021, od 10. do 12. ure brezplačno spletno o gledališču na spletu, ki ga bosta vodili dramska avtorica in gledališka režiserka Beatriz Cabur ter dramska avtorica, dramaturginja in prevajalka Ulrike Syha. Obe mentorici sta članici skupine International Dramaturgy Lab in se že vrsto let ukvarjata z različnimi oblikami gledališča in dramaturgije na spletu.

Izobraževanje bo potekalo prek spleta v angleškem jeziku. Udeležba na izobraževanju je brezplačna in neobvezna. Zainteresirani se prijavite na naslovu organizacija@pgk.si do vključno 30. marca 2021, kjer boste dobili dodatne informacije in povezavo do spletnega dogodka.