Glasbena skupina

KOALA VOICE

koncert
Koncert skupine Koala Voice za abonma VAL.

Glasbena skupina

KOALA VOICE

koncert

Slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco, polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih rifov, zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi, predvsem po zaslugi prvenca Kangaroo’s a neighbour (2015) in drugega albuma Wolkenfabrik (2017). Leta 2018 je svojo diskografijo obogatil še z akustičnim albumom Koala Voice: Izštekani in pa nonšalantnim Woo Horsie, kjer nam je zasedba med drugim postregla z nesramno popoidnim hitom Ker tu je vse tako lepo.

Zaradi muzikalnosti in očarljivosti je skupina Koala Voice nastopila tudi kot predskupina pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic …

Leta 2020 so se člani skupine Koala Voice posvetili ustvarjanju in snemanju svojega četrtega studijskega albuma z naslovom Plata, ki so ga že ob koncu leta začeli predstavljati širši publiki v obliki singlov, obogatenih z videi – za pesmi Vertigo, Vukovi in nazadnje Spaghettification. Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska nam zasedba v slovenščini, srbohrvaščini in angleščini ponuja 13 novih pesmi, ki odražajo časovno obdobje, napolnjeno z iskanjem odgovorov na večno neodgovorjena vprašanja o ljubezni, prijateljstvu in srcozlomu, pri čemer poskuša najti odgovor v malih trenutkih sreče. Ko opeva stvari, ki malo bolijo, čudne rože, tuširanje, zaskrbljene ljudi, volkove in vrtoglavice, vam Koala Voice z albumom Plata pusti, da skozi njihove pesmi najdete skrite dele sebe.

Koncertni nastop skupine vas čaka v abonmaju VAL.

Glasbena skupina
Manca Trampuš
Domen Don Holc
Tilen Prašnikar
Miha Prašnikar