MONOLOGI S KAVČA

Zadnja ponovitev v tej sezoni, v petek, 2. julija ob 21.00 v Letnem gledališču Khislstein. Lepo vabljeni!

Dramski omnibus
MONOLOGI S KAVČA
Avtorji: Nejc Gazvoda, Simona Hamer, Varja Hrvatin, Kim Komljanec, Tjaša Mislej, Peter Rezman, Simona Semenič, Rok Vilčnik - rokgre


Režiser: Luka Marcen
Igrajo: Vesna Jevnikar, Vesna Pernarčič, Darja Reichman, Miha Rodman, Blaž Setnikar, Vesna Slapar, Aljoša Ternovšek, Borut Veselko


ZADNJA PONOVITEV V SEZONI:
v petek, 2. julija ob 21.00 (Letno gledališče Khislsten); za abonma in izven


Dramski omnibus Monologe s kavča je napisalo osem priznanih slovenskih dramatičark in dramatikov za spletne uprizoritve v obdobju prvega vala epidemije. Dodatni unikatnosti projekta botruje tudi dejstvo, da so bila dramska besedila napisana specifično za vsakega od igralcev našega igralskega ansambla posebej. Popolnoma nov uprizoritveni format je v tistem času nastal kot 'izbruh ustvarjalnosti', ki skozi intimne zgodbe posameznikov poskuša ujeti drobce življenjskih situacij in premislekov časa, v katerem smo se znašli v trenutku 'zaustavitve sveta'.
“Uprizoritev Monologi s kavča je portret človekove osamljenosti, ki je v tem času narasla in se razgalila. Vrhunec predstavlja konec sklepnega prizora, ko vemo, da soprisotnost oziroma sočloveka in s tem upanje začutijo vse dramske osebe. Izjemno ganljiv trenutek, ki ga prav tako prepoznamo v lastnih občutjih sveta v zadnjem letu."
(Petra Tanko, Radio Slovenija).
---
Za rezervacije vstopnic se obrnite na blagajno Prešernovega gledališča (telefon: 04/20 10 200, e-pošta: blagajna@pgk.si). Blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 12.00 ure ter uro pred začetkom predstav.
>>>SPLETNI NAKUP VSTOPNIC<<<
https://pgk.kupikarto.si/
Lepo vabljeni!