Silvestrska predstava

Še ne veste kje bi preživeli zadnji večer v letu? Pridružite se nam v Prešernovem, kjer si boste 31. decembra 2021 ob 19.00 ogledali gledališki omnibus MONOLOGI S KAVČA. Lepo vabljeni!

Dramski omnibus

MONOLOGI S KAVČA

Avtorji: Nejc Gazvoda, Simona Hamer, Varja Hrvatin, Kim Komljanec, Tjaša Mislej, Peter Rezman, Simona Semenič, Rok Vilčnik - rokgre

Monologi s kavča so dokumenti izrednega stanja, časa v samoizolaciji, v kateri smo se nenadoma znašli, so dokument trenutka nenadne ustavitve in hkrati pričakovanja domnevnega novega sveta, ki naj bi prišel, ko se vrnemo. Vsak od koščkov omnibusa odpira drugačen, oseben pogled na situacijo, v kateri smo se znašli, in ponuja specifičen način spopadanja z njo.


“Uprizoritev Monologi s kavča je portret človekove osamljenosti, ki je v tem času narasla in se razgalila. Vrhunec predstavlja konec sklepnega prizora, ko vemo, da soprisotnost oziroma sočloveka in s tem upanje začutijo vse dramske osebe. Izjemno ganljiv trenutek, ki ga prav tako prepoznamo v lastnih občutjih sveta v zadnjem letu."
(Petra Tanko, Radio Slovenija)


Režiser: Luka Marcen
Igrajo: Vesna Jevnikar, Vesna Pernarčič, Darja Reichman, Miha Rodman, Blaž Setnikar, Vesna Slapar, Aljoša Ternovšek, Borut Veselko
---
Za nakup vstopnic se obrnite na blagajno Prešernovega gledališča (telefon: 04/20 10 200, e-pošta: blagajna@pgk.si). Blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 12.00 ure ter uro pred začetkom predstav.


>>>SPLETNI NAKUP VSTOPNIC<<<
https://pgk.kupikarto.si/

Lepo vabljeni, da zadnji večer letošnjega leta preživite v naši družbi!