VEČJA OD VSEH - avgusta na grajskem dvorišču Khislstein

Pred zaključkom poletja vas 24. avgusta 2021, ob 20.30, vabimo v prijeten ambient grajskega dvorišča Khislstein, na ogled enoosebne gledališke igre Roka Vilčnika – rokgreja: VEČJA OD VSEH v režiji Alena Jelena.

» Pika bom. Vedno.«

Pred zaključkom poletja vas 24. avgusta 2021, ob 20.30, vabimo v prijeten ambient grajskega dvorišča Khislstein, na ogled enoosebne gledališke igre Roka Vilčnika – rokgreja: VEČJA OD VSEH v režiji Alena Jelena.

Foto: Nada Žgank

Protagonistka, ki jo je upodobila Vesna Slapar, je v vlogi odrasle Pike Nogavičke prisiljena odrasti v vseh pogledih. Pege si zdaj prekriva s pudrom, nosi visoke pete, proda vilo Čira Čara, se preseli v garsonjero in začne iskati službo… vmes se seveda tudi nesrečno zaljubi.S svojo igrivo spontanostjo se skoraj tragično sooči s svetom njej povsem tujih pravil in konvencij, vendar ostane zvesta sama sebi in se ne odreče popolnoma svojim otroškim sanjam.


Nakup vstopnic
Pri blagajni gledališča (telefon: 04/20 10 200, e-pošta: blagajna@pgk.si),oziroma prek spleta.

Nakup z BON21 je možen le pri blagajni gledališča do 24.8. do 12 ure. Uro pred predstavo bo blagajna na prizorišču gradu Khislstein.

Ker je dogodek na prostem in bomo zagotovili razdalje, pogoja PCT ne bomo preverjali.

->> Kliknite za nakup e-vstopnice <<

Priporočena starost za ogled predstave: 14+