Cene vstopnic in abonmajev

UGODNOSTI IN POPUSTI PRI NAKUPU VSTOPNIC 

BREZPLAČNE VSTOPNICE 

Brezplačne vstopnice so na voljo pri blagajni gledališča uro pred predstavo, če so v dvorani še prosti sedeži. Na blagajni vodimo pregled izdanih brezplačnih vstopnic, v katerem osebo, ki uveljavlja pravico do brezplačne vstopnice, evidentiramo z imenom in priimkom ter dokazilom. Brezplačnih vstopnic ni mogoče dobiti za premiere, otroške predstave, silvestrsko predstavo ter prireditve, katerih organizator ni Prešernovo gledališče Kranj. Prav tako jih ni mogoče rezervirati.

1) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA BREZPOSELNE:  potrebujete osebni dokument in potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje, ki ni staro več kot 30 dni. Pravico do brezplačne vstopnice imate zgolj brezposelne osebe, ne pa tudi vzdrževani družinski člani.

2) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA ČLANE STANOVSKIH DRUŠTEV: potrebujete osebni dokument in člansko izkaznico društva.

3) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA INVALIDE:  za invalide je vstopnica brezplačna, spremljevalec vstopnico plača. Priporočamo, da nas o obisku predhodno obvestite na telefonsko številko blagajne (04 20 10 200), da bomo lahko pravočasno uredili dostop v gledališče (dvižno ploščad). Vljudno prosimo, da na predstavo pridete najmanj petnajst minut pred njenim začetkom.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Popusti se ne seštevajo. Vse cene so v evrih. Abonmaja med sezono ni mogoče odpovedati. Prešernovo gledališče si v izjemnih primerih pridržuje pravico do spremembe repertoarja. Možnosti plačila: v enotnem znesku z gotovino, po položnici ali s plačilnimi karticami Maestro, Visa, Karanta, kartica BA, Mastercard, Diners.